JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Valg 2023

Fagforbundets leder om Høyres historiske valgseier: – Jeg er bekymra

Jonas Fagereng Jacobsen

Fagforbundet er klare til å ta opp kampen mot høyresiden etter det historiske valget.

2023091207432720230912074327

torgny.hasås@lomedia.no

gulled@lomedia.no

– Jeg er bekymra for medlemmene, sier leder i Fagforbundet, Mette Nord.

Forbundet organiserer ansatte i kommunesektoren. Dermed avgjør lokalvalget hvem som skal bli arbeidsgiveren for hennes medlemmer. 

– Det ser ut til at Høyre kommer til å være i ledelsen i flere av de største byene, og i flertallet av norske kommuner. De har lovet en massiv konkurranseutsetting, og det kommer til å bli tøffe tider for våre medlemmer.

– Hva kommer dere til å gjøre?

– Vi kommer til å jobbe for at Høyre oppfyller det de har garantert i valgkampen. At de ansatte ikke skal gå ned i lønn og pensjon. Hvis de ikke gjør det, så lyver de, sier Nord.

Skatter og avgifter

Nord trekker fram også de løftene som Høyre har gitt i valgkampen om lavere skatter og avgifter.

– Med lavere avgifter kommer det til å bli bråstopp i vann og avløp og flomsikring som den siste tida har vist er viktig. Det er våre medlemmer som kommer til svi for dette når de må stå i front for å berge folk og samfunn, avslutter Nord.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy