JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Sykehus: Innesnødde ansatte må bruke feriedager

Det er de ansattes ansvar å komme seg på jobb i snøværet, opplyser ledelsen på Sørlandet sykehus. 

Det er de ansattes ansvar å komme seg på jobb i snøværet, opplyser ledelsen på Sørlandet sykehus. 

Tor Erik Schrøder / NTB

Ansatte som ikke kommer seg på jobb på Sørlandet sykehus, blir trukket i avspasering eller feriedager om de ikke kommer seg på jobb i snøværet.

2024010408534520240104085345

Dette til tross for at snørammede sørlendinger har blitt oppfordret til å la bilen stå, og kollektivtrafikken er lammet.

– Hvis ansatte ved Sørlandet sykehus HF ikke kommer seg på jobb på grunn av været, vil det legges til rette for bruk av avspasering, eventuelt bruk av feriedag. Det er viktig at arbeidstaker og arbeidsgiver snakker sammen og blir enige om løsninger som kan fungere for begge parter, er beskjeden fra sykehusledelsen som Fædrelandsvennen gjengir.

Forsinka på jobb fordi det er snø? Dette er reglene

Flere har overnattet ved sykehuset for å sørge for at de kommer seg på jobb, opplyser organisasjonsdirektør Nina Føreland til avisen.

– Men dersom det er sånn at en ansatt kommer to timer for sent fordi bussen var forsinket, så trekkes ikke vedkommende i lønn, sier hun.

Ansvarlig redaktør:
Eva Ler Nilsen
Redaksjonssjef:
Michael Brøndbo

Nettredaktør:
Knut A. Nygaard
Utviklingsredaktør:
Vidar Eriksen
Utgiver:
Fagforbundet
Kontakt redaksjonen:
tips@ignore-fagbladet.no
Annonser:
Salgsfabrikken
Sosiale medier:
FacebookTwitter
RSS:
RSS-feed
Telefon:
23 06 40 00
Adresse:
Møllergata 10, 0179 Oslo
Fagbladet er medlem av Fagpressen og redigeres etter: RedaktørplakatenVær Varsom-plakatenEtiske husregler Les også: Fagbladets personvernpolicy